Indeling


Negen luxe koopappartementen

De negen koopappartementen bevinden zich op de eerste verdieping van een apart gebouw: zes koopappartementen met een loggia aan de Slotstraat en drie koopappartementen met een riant dakterras of balkon aan  de oostzijde van het woonzorgcentrum.  Alle appartementen zijn gelijkvloers en met een lift bereikbaar.

 

Royale indeling

De drie koopappartementen aan de oostzijde van het woonzorgcentrum hebben een woonoppervlakte van circa 100 m2. De indeling biedt veel comfort en bestaat uit een ruime woonkamer met een open luxe keuken, twee slaapkamers, een complete badkamer en een inpandige berging. Twee  appartementen hebben een riant dakterras van maar liefst circa 35 m2. Het derde appartement heeft een fijn balkon van circa 12 m2.

 

De indeling van de zes koopappartementen aan de Slotstraat  bestaat uit een ruime woonkamer met een open luxe keuken,  een slaapkamer, een complete badkamer, een aparte hobbykamer of tweede slaapkamer en een inpandige berging. De appartementen beschikken over een prettige loggia van circa 8 m2 die georiënteerd zijn op het westen en voldoende ruimte bieden voor de zitgelegenheid van vier personen. De oppervlakte van deze zes appartementen is circa 90 m2.

 

Parkeren op eigen terrein

Rondom het woonzorgcentrum is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ieder koopappartementen heeft een eigen overdekte parkeerplaats aan de achterzijde van het woonzorgcentrum. Op de begane grond is per koopappartement tevens een eigen inpandige (fietsen)berging beschikbaar.